Annual Meeting 3.3.2022 at 18:00 (online)

INVITATION to the Annual Meeting of the Finnish Physical Society. The Annual Meeting of the Finnish Physical Society will be held on Thursday 3rd of March 2022 at 18:00. The meeting will be organised via Zoom video communication service. The instructions how to join and material related to the meeting will be sent to the registered participants via email by 3.3.2022 at 10:00. No Zoom user account is needed for the participants. The client software can be downloaded from https://zoom.us/download.  

REGISTER using this e-form. The material for the meeting will be sent to the registered participants by 3.3.2022 at 10:00. The meeting will be held in English

Meeting AGENDA

***
KUTSU Suomen Fyysikkoseura ry:n vuosikokoukseen torstaina 3.3.2022 kello 18:00. Kokous järjestetään verkkokokouksena käyttäen Zoom-palvelua. Ohjelma ei edellytä käyttäjätilin luomista Zoom-ohjelmaan. Ohjelma on ladattavissa osoitteesta https://zoom.us/download .

REKISTERÖIDY käyttäen tätä e-lomaketta. Kokousmateriaali lähetetään rekisteröityneille osallistujille sähköpostilla viimeistään 3.3.2022 klo 10. Kokous pidetään englanniksi.

Kokouksen esityslista (englanniksi).