• Liittyminen jäseneksi
  Seuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, jolla on fyysikon koulutus tai pätevyys tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoitusperän, tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka toimii seuran tarkoitusperien mukaisesti.
  Nuoreksi jäseneksi voidaan hyväksyä opiskelija, joka opiskelee fysiikkaa korkeakoulussa tai osoittaa muulla tavalla erityistä harrastusta fysiikkaan.
  Hallitus päättää varsinaisen jäsenen, nuoren jäsenen, seniorijäsenen ja kannatusjäsenen ottamisesta. Hakemuksesta saa kopion hakijan sähköpostiosoitteeseen. Fyysikkoseuran hallitus käsittelee hakemukset vähintään kerran kuukaudessa. Jäsenyyden hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse. Jäsenhintaan voi osallistua Fysiikan päiville, jos hakemus Fyysikkoseuran jäseneksi on hyväksytty. Jätä hakemus ajoissa ennen Fysiikan päiviä. Jäsenvelvollisuuteen kuuluu vuotuinen jäsenmaksu: vuonna 2018: 65 e varsinainen jäsen, seniorijäsen 60 e, nuori jäsen 20 e ja kannatusjäsen 1500 €.
  LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ   

 • Jäsenalennus Oulun Tietomaan sisäänpääsymaksusta
  Tiedekeskus Tietomaa tarjoaa Suomen fyysikkokerhon jäsenille alennuksen pääsymaksusta. Osoittamalla jäsenyytensä (nimilista kassalla) voi sisäänpääsyn saada voimassa olevaan ryhmähintaan. Alennus koskee ainoastaan jäsentä itseään eikä sitä voi ulottaa esimerkiksi perheenjäseneen. Jättielokuva sisältyy pääsylipun hintaan.

 • Facebook: Suomen Fyysikkoseura seuraa aikaansa ja laajentaa tiedotustoimintaansa internetissä. Nimellä Suomen Fyysikkoseura - Finlands Fysikerförening ry perustettu Facebook-ryhmä kokoaa yhteen paitsi seuran nykyisiä jäseniä, myös muita seuran toiminnasta kiinnostuneita. Ryhmän tarkoitus on toimia yleisenä tiedotuskanavana, joka välittää tietoa seuran toiminnasta ja muista tulevista tapahtumista sekä ajankohtaisista aiheista fysiikan alalla. Ryhmään voi liittyä osoitteessa www.facebook.com ja hakemalla ryhmää "Suomen Fyysikkoseura".     

 • Europhysics News -jakelu muuttui sähköiseksi

 • Fyysikoksi, miksi? (Youtube)

 • EPS-Bolognan arviointiprojekti

  EPS:n Bologna-tutkimuksesta on ilmestynyt LuK-tutkintoa koskevan osuuden kattava raportti (33-sivuinen pdf-tiedosto). Fyysikkoseura toimii hankkeessa kotimaisena taustavoimana.